Twee aanhoudingen na vondst hennepkwekerij Zaandam

Archieffoto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – De politie heeft samen met de gemeente Zaanstad op woensdag 2 februari een pand aan de Zuiddijk in Zaandam doorzocht. In het pand is een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Naar aanleiding van deze vondst hield de politie een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 50-jarige man uit Amsterdam aan op verdenking van het vervaardigen van softdrugs.

In de kelder van de woning werd een hennepkwekerij met twee kweekruimtes ontdekt met 304 hennepplanten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgenomen. Door de netbeheerder is aangifte gedaan van diefstal van elektriciteit. De kwekerij is ontmanteld en vernietigd.

Vorig artikelLuchtfoto: Saendelft Oost (Waterrijk)
Volgend artikelPolitie houdt jongeren met nepvuurwapens aan