Home 112 Automobiliste raakt ernstig gewond bij botsing in Zaandam

Automobiliste raakt ernstig gewond bij botsing in Zaandam

0
Automobiliste raakt ernstig gewond bij botsing in Zaandam
Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Dinsdagochtend rond 11:15 uur is op de Westzijde een automobiliste ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Meerdere hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden opgeroepen. De traumahelikopter landde in de buurt van het ongeval om het ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!