Automobiliste raakt ernstig gewond bij botsing in Zaandam

Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Dinsdagochtend rond 11:15 uur is op de Westzijde een automobiliste ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Meerdere hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden opgeroepen. De traumahelikopter landde in de buurt van het ongeval om het ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikel[UPDATE] Zeven aanhoudingen na schietincident in trein
Volgend artikelStemmen tussen het afval: ‘drive-thru’ stembureau in Oostzaan