Wolter Kroes verrast Magali uit Zaandam met 100.000 euro

ZAANDAM – Een grote verrassing voor Magali uit Zaandam. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Magali werd samen met haar partner Paul verrast middels een videogesprek. Zij geloven hun ogen niet als zij de cheque van 100.000 euro zien verschijnen: “Dit is een wonder voor ons! We gaan een huis kopen.”

Uitreiking op televisie

De uitreiking aan Magali en Paul uit Zaandam was op zondag 7 maart te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!