Home 112 Autobrand in Zaandam; politie zoekt getuigen

Autobrand in Zaandam; politie zoekt getuigen

0
Autobrand in Zaandam; politie zoekt getuigen
Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de nacht van zondag op maandag is even na middernacht een auto uitgebrand op de parkeerplaats aan de Galjoenstraat en de Noordzee. De politie onderzoekt de brand en is op zoek naar getuigen.

Rond 00:40 uur kwam een melding binnen van een geparkeerde personenauto die in brand stond. De toegesnelde brandweer bluste het voertuig, maar de auto raakte zwaar beschadigd door de brand. Een auto die ernaast geparkeerd stond liep ook schade op. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit.

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over de aanleiding van deze brand? Heeft u even na middernacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Galjoenstraat en de Noordzee? Of heeft u mogelijk camerabeelden uit die buurt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!