Brand in cafetaria Zaandam, veel schade aan pand

ZAANDAM – Vrijdagmiddag rond 17:15 uur is brand uitgebroken bij cafetaria ‘Tacolicious’ aan de Dominee Martin Luther Kingweg. Vermoedelijk ontstond de brand in de keuken van de horecazaak.

De schade aan het pand is groot. De brandweer heeft meerdere ramen ingeslagen om de brand te kunnen blussen. De rook heeft binnen voor veel schade gezorgd. Nadat de brand onder controle was, heeft de brandweer sloopwerkzaamheden verricht met een kettingzaag. Zo zijn er gaten in het dak gemaakt, om smeulende stukjes binnen beter te kunnen blussen. Het pand wordt gedeeld met ‘Victoria Lounge Café & Bar’; het is nog onduidelijk of dat bedrijf ook schade heeft opgelopen. De Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland laat weten dat er niemand gewond

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Geplaatst

in

, , , ,

door

Tags: