Home 112 Man (56) gewond bij schietpartij; politie zoekt getuigen

Man (56) gewond bij schietpartij; politie zoekt getuigen

0
Man (56) gewond bij schietpartij; politie zoekt getuigen
Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Woensdagmiddag rond 14:30 uur is een 56-jarige man zonder vast woonadres gewond geraakt bij een schietpartij op de Zuiddijk ter hoogte van het Sluispad. Voorbijgangers sloegen alarm en meldde dat, ter hoogte van de sluis, een man op de grond lag en dat hij flink zou bloeden. Bij aankomst van de politie bleek de man te zijn beschoten. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor en ook is/zijn geen signalement(en) van de schutter(s) bekend. Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Ook is de politie op zoek naar beeldmateriaal. Heeft u beelden van of uit de omgeving van de Zuiddijk? Gebruik dan dit formulier om de bestanden te uploaden.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!