Home 112 Woning in Zaandam voor zes maanden gesloten

Woning in Zaandam voor zes maanden gesloten

0
Woning in Zaandam voor zes maanden gesloten
Foto: Gemeente Zaanstad

ZAANDAM – Een pand aan de Schokkerlaan is voor de duur van 6 maanden gesloten. Naar aanleiding van een aantal meldingen bij Meld Misdaad Anoniem, een melding bij Liander en een opvallend warmtebeeld waargenomen door de Dienst Luchtvaart, heeft de politie de woning aan de Schokkerlaan doorzocht. Daar troffen zij een gerooide hennepkwekerij aan, waar in totaal 771 plantenbakken met afgeknipte hennepstronken in stonden. Verder stonden er nog veel hennep gerelateerde goederen, zoals lampen, knipscharen en koolstoffilters. Er was sprake van diefstal van stroom en er was waterschade te zien. Extra gevaarlijk omdat er door de illegale aansluiting gevaar voor kortsluiting ontstond.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!