Voetbalclinic met Simon Tahamata bij ZCFC

Foto: Talent Goals

ZAANSTREEK – Op zondag 1 november organiseert de Zaanse voetbalschool Talent Goals een voetbalclinic in samenwerking met Simon Tahamata.

Voetbalschool eigenaar Ricardo Hemmen is zeer verheugd met de komst van Simon Tahamata: “Ik heb jarenlang met Simon samengewerkt en weet dat hij één van de beste techniektrainers ter wereld is”. Voor diegene die hem niet kennen een korte introductie: Simon Tahamata is een voormalig profvoetballer en heeft gespeeld bij onder andere Ajax, Feyenoord en het Nederlands elftal. Hij was rechtsbuiten met een fabelachtige techniek. Sinds 2014 is hij techniektrainer in de jeugdopleiding van Ajax.

De voetbalclinic vindt plaats op zondag 1 november van 10:00 tot 12:00 uur bij ZCFC aan de Zuiderweg in Wijdewormer. Er is een maximum van 30 deelnemers (O9 T/M O14 spelers), op deze manier krijgt elke speler individuele aandacht én kan er aan de maatregelen van het RIVM worden voldaan. Ouders zijn helaas niet toegestaan langs de lijn.

Aanmelden voor de voetbalclinic kan vóór 25 oktober via academy@talentgoals.nl of 06-27228687.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelOpstarten grote ketel biomassacentrale Pascalstraat
Volgend artikelPandsluitingen als gevolg van drugsvondsten in Zaandam