Home 112 Brand in loods aan het Barndegat

Brand in loods aan het Barndegat

0
Brand in loods aan het Barndegat
Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de nacht van zondag op maandag is rond 03:00 uur brand ontstaan in een loods aan het Barndegat in de Achtersluispolder. Omdat de loods uit meerdere compartimenten bestaat, waar onder andere kunstenaars werken en het onduidelijk was waar de brandhaard zich bevond, werd groot alarm geslagen.

De brand bleek te zijn ontstaan in de bakkerij van het pand, zo meldt de brandweer. Na een ongeveer een uur was het vuur onder controle en werd het sein brandmeester gegeven. Het pand is door de brandweer geventileerd en overgedragen aan de gebruiker. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!