Home 112 [UPDATE] Bestelbus in brand gestoken Dovenetelweg

[UPDATE] Bestelbus in brand gestoken Dovenetelweg

0
[UPDATE] Bestelbus in brand gestoken Dovenetelweg
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Dinsdagavond rond 23:30 uur is op een parkeerplaats aan de Dovenetelweg een bestelbus in brand gevlogen. Er is vermoedelijk sprake van brandstichting, onder de bus zijn flessen met verdachte inhoud gevonden. De auto en de flessen worden technisch onderzocht. Ook houdt de politie een buurtonderzoek.

Getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de brandstichting betrokken is dan horen wij dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook uit de omgeving. U kunt ze uploaden via dit dit formulier onder vermelding van 2020204012.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!