Home 112 Autobrand Brasemermeer; politie doet onderzoek

Autobrand Brasemermeer; politie doet onderzoek

0
Autobrand Brasemermeer; politie doet onderzoek
Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de nacht van maandag op dinsdag is rond 00:30 uur een auto in brand gevlogen aan de Brasemermeer op ’t Kalf. Bij aankomst van de brandweer stond de geparkeerde auto in lichterlaaie. De brandweer wist te voorkomen dat de vlammen oversloegen naar andere auto’s. De auto raakte, ondanks de inspanningen van de brandweer, zwaar beschadigd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk, maar een getuige verklaart iemand weg te hebben zien rennen. De politie gaat daarom uit van brandstichting en doet overdag onderzoek met de forensische opsporing.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!