Home 112 Wietkwekerij ontdekt na melding wateroverlast

Wietkwekerij ontdekt na melding wateroverlast

0
Wietkwekerij ontdekt na melding wateroverlast
Archieffoto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – Maandagavond rond 21:00 uur hadden agenten direct door dat er iets niet in de haak was toen er bij een loods aan de Penningweg water langs de gevel en onder de roldeur door liep. Dat bleek ook wel toen ze de loods binnen gingen en er ook via de trap en door het plafond grote hoeveelheden water naar beneden kwamen. In twee ruimtes op de eerste verdieping werden ongeveer 500 hennepplanten aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal stroom en water.

De kwekerij is ontruimd. De politie stelt een onderzoek in naar de verantwoordelijke voor de wietkwekerij.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!