Home 112 Tuinhuis en auto in brand in Zaandam; politie doet onderzoek

Tuinhuis en auto in brand in Zaandam; politie doet onderzoek

0
Tuinhuis en auto in brand in Zaandam; politie doet onderzoek
Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – Donderdagochtend rond 05:00 uur kwam de eerste melding binnen van een tuinhuis dat in brand stond op de Noorder IJ- en Zeedijk. In verband met de rookontwikkeling werd de dijk afgezet. Tijdens de bluswerkzaamheden merkte de brandweer op dat er ook op Sportpark Poelenburg een brand woedde.

De brandweer van Oostzaan werd hiervoor opgeroepen. Bij aankomst stond een geparkeerde auto in lichterlaaie. Ondanks de inspanningen van de brandweer, raakte het voertuig total loss. Hoe de branden hebben kunnen ontstaan is onduidelijk, maar brandstichting is aannemelijk. Daarom doet de politie overdag onderzoek met de forensische opsporing.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!