Scooterrijder raakt zwaargewond bij botsing op Bolbaken

Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – Dinsdagochtend rond 06:00 uur is een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een botsing tegen een stilstaande oplegger van een vrachtwagen op het Bolbaken. Meerdere hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden opgeroepen. De traumahelikopter landde in de buurt van het ongeval om het ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelDrie aanhoudingen in Krommenie na wilde achtervolging
Volgend artikelLuchtfoto: Buurtschap Middel Westzaan