Home 112 Bedrijfspand een jaar op slot na drugsvondst

Bedrijfspand een jaar op slot na drugsvondst

0
Bedrijfspand een jaar op slot na drugsvondst
Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Naar aanleiding van een politieonderzoek heeft een arrestatieteam dinsdag een inval gedaan in een bedrijfspand aan de Braspenning. Tijdens de controle is een grote handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen en een man uit Enkhuizen aangehouden.

Uit het onderzoek blijkt dat de aangetroffen omstandigheden duiden op grootschalig drugshandel in georganiseerd verband. De burgemeester van Zaanstad heeft op grond van artikel 13b van de Opiumwet het pand voor de duur van 12 maanden gesloten.

Een maand geleden werd in de buurt een drugslab opgerold. Of de zaken verband houden, is onduidelijk.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!