Politie stopt illegaal pokertoernooi: 53 bekeuringen

Foto: Pixabay

ZAANDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie rond 03:15 uur een illegaal pokertoernooi beëindigd. In een bedrijfspand aan de Penningweg waren 53 personen aanwezig, die naar later bleek, een illegaal pokertoernooi hielden. Aangezien de maatregelen rond de noodverordening overtreden werden, zijn alle aanwezigen bekeurd. De boete is 390 euro per persoon.

Zeven personen, in de leeftijd tussen de 30 en 52 jaar, konden geen identiteitsbewijs tonen. Zij zijn aangehouden ter vaststelling van hun identiteit en overgebracht naar het politiebureau. Opvallend is dat de aanwezigen afkomstig waren uit heel Nederland.

Twee agenten zijn bij dit incident licht gewond geraakt. Zij hebben zich in het ziekenhuis laten behandelen en konden daarna hun werk voortzetten. Bij dit incident is de Zaanse politie geassisteerd door collega’s van de politie Amsterdam, de Landelijke Eenheid en Koninklijke Marechaussee.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelVier auto’s door brand verwoest; politie zoekt getuigen
Volgend artikelInbrekersduo op heterdaad betrapt in Westknollendam