Home Nieuws Oscar uit Zaandam wint 32.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

Oscar uit Zaandam wint 32.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

0
Oscar uit Zaandam wint 32.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’
Foto: Jurgen Jacob Lodder

ZAANDAM – Gisterenavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Oscar uit Zaandam tegenover presentator Robert ten Brink plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland en 32.000 euro bij elkaar speelde.

De 57-jarige Oscar blikt terug: “Mijn vrouw was er ruim voor de opnames al van overtuigd dat ik op die stoel terecht zou komen. Zelf had ik dat idee helemaal niet, maar zo zie je maar weer. Nu kijk ik met een trots gevoel terug op mijn deelname. Op de bank weet je alle antwoorden, maar in de studio ben je totaal ontdaan. Toch mooi om te zien dat ik op eigen kracht een bedrag van 32.000 euro bij elkaar heb gespeeld. Dat is een immens bedrag! We gaan een deel gebruiken voor een reis naar Afrika, maar gezien de omstandigheden is die reis voorlopig nog even uitgesteld.”

Eerder opgenomen
De afleveringen van BankGiro Miljonairs zijn eerder opgenomen en worden niet live uitgezonden. De BankGiro Loterij volgt de voorschriften rond het Coronavirus en heeft de fysieke uitreikingen van komende tijd geannuleerd. Deelnemers maken uiteraard wel nog steeds kans op prijzen.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!