Opgeblazen geldautomaat Lobeliusstraat komt niet terug

Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – De geldautomaat aan de Lobeliusstraat die vorige week werd opgeblazen komt niet meer terug, dat meldt Jan Hamming via Twitter. Het besluit om de opgeblazen pinautomaat niet te vervangen is, volgens de burgemeester van Zaanstad, ‘goed nieuws’ voor de geschrokken bewoners boven de geldautomaat. Hij sprak donderdagavond met de gedupeerden die na de plofkraak hals over kop hun woning moesten verlaten. Negen appartementen boven de automaat werden vorige week in de nacht van dinsdag op woensdag ontruimd. In de loop van de ochtend mochten de bewoners weer terugkeren naar huis.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelVier aanhoudingen voor sieradendiefstal uit verzorgingshuizen
Volgend artikelJongen (17) met geweld beroofd van draagbare muziekbox