Politie ontdekt hennepkwekerij in appartement

Archieffoto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – Woensdagmiddag heeft de politie een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een appartement aan het Vurehout. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een anonieme tip. Bij controle kreeg de politie het idee dat het appartement niet bewoond werd, maar dat er een hennepkwekerij in gevestigd was. Toen de politie woensdag het pand betrad bleken er in de woonkamer 294 hennepplanten te staan. Er waren geen personen in het pand.

Er zijn (nog) geen verdachten aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelMeer aandacht voor natuur en inwoners bij plannen Twiske
Volgend artikelVier aanhoudingen voor sieradendiefstal uit verzorgingshuizen