Echtpaar Erdoğdu-Yasar 65 jaar getrouwd!

ZAANDAM – Zaterdag bezochten burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en zijn vrouw Roya het echtpaar Ramadan Erdoğdu (91) en Sebahat Erdoğdu-Yasar (87) om ze namens het college van B&W te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk. Het echtpaar woont sinds het eind van de jaren ’60 in de Jaspersstraat. De heer Erdoğdu werkte bij het distributiecentrum van Albert Heijn en mevrouw Erdoğdu-Yasar werkte bij Verkade.

Ramadan en Sebahat kregen tijdens hun huwelijk vijf kinderen. Nu het echtpaar op leeftijd is genieten ze vooral van hun kleinkinderen en achterkleinkinderen. Daarvan zijn er genoeg! De heer en mevrouw Erdoğdu-Yasar hebben 16 kleinkinderen en inmiddels al 7 achterkleinkinderen.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Geplaatst

in

, , ,

door

Tags: