Home 112 Woningen ontruimd na plofkraak Lobeliusstraat

Woningen ontruimd na plofkraak Lobeliusstraat

0
Woningen ontruimd na plofkraak Lobeliusstraat
Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de nacht van dinsdag op woensdag is Zaandam opnieuw opgeschikt door een explosie. Rond 02:40 uur werd een geldautomaat aan de Lobeliusstraat in de wijk Poelenburg opgeblazen. Nog geen 24 uur ervoor was de geldautomaat naast de Albert Heijn XL aan de Vrieschgroenstraat doelwit van een plofkraak. De woningen boven de geldautomaat aan de Lobeliusstraat zijn ontruimd en de omgeving is door de politie afgezet voor onderzoek.

Via Burgernet werd opgeroepen uit te kijken naar 2 jongens op een scooter. Een van hen draagt een grijze broek en beide dragen een zwarte jas. Of er iets is buit gemaakt, is op dit moment niet bekend.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!