Home Nieuws Zaandammer wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Zaandammer wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

0
Zaandammer wint 10.000 euro in BankGiro Loterij
Foto: Jurgen Jacob Lodder

ZAANDAM – Een Zaandammer, die ervoor kiest om anoniem te blijven, heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. “Harstikke leuk! Dit bedrag gaat direct naar de spaarrekening van mijn zoontje.”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!