Home 112 Brand in silo bij bouwmarkt Symon Spiersweg

Brand in silo bij bouwmarkt Symon Spiersweg

0
Brand in silo bij bouwmarkt Symon Spiersweg
Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Maandagmiddag rond 13:30 uur is brand ontstaan bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer aan de Symon Spiersweg. Er woedt brand in een silo met zaagsel. De brand is lastig te bereiken. Daarom gaat de brandweer het zaagsel naar buiten brengen. De rookontwikkeling is beperkt, zo meldt de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland op Twitter. Het bedrijfspand is ontruimd en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer is ter plaatse. Vanwege de waterwinning om de brand te blussen zijn extra brandweerwagens ter plekke. Rond 17:00 uur was de brand uit en ging de brandweer retour kazerne.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!