Home 112 Politie grijpt in bij illegaal feest, ‘drenkeling’ aangehouden

Politie grijpt in bij illegaal feest, ‘drenkeling’ aangehouden

0
Politie grijpt in bij illegaal feest, ‘drenkeling’ aangehouden
Politie grijpt in bij illegaal feest onder A7 - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDAM / OOSTZAAN – Zondagochtend rond 08:15 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding persoon te water. Naast de brandweer en politie werd een Mobiel Medisch Team (MMT) per traumahelikopter ingevlogen. Ter plaatse trof de politie onder de snelweg A7, op de grens van Zaandam en Oostzaan, een illegaal feest aan en is direct overgegaan tot ontruiming.

[UPDATE] Een 32-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, was te water geraakt, maar bij aankomst van de hulpdiensten alweer op het droge. De man vertoonde echter agressief gedrag en schold de te hulp geschoten agenten uit. Hierop is de man aangehouden en door de politie naar de eerste hulp gebracht.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!