Home 112 Gewonde en flinke schade bij aanrijding Houtveldweg

Gewonde en flinke schade bij aanrijding Houtveldweg

0
Gewonde en flinke schade bij aanrijding Houtveldweg
Gewonde en flinke schade bij aanrijding Houtveldweg - Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Dinsdagmiddag rond 15:00 uur zijn op de kruising van de Houtveldweg en de Aris van Broekweg twee auto’s met elkaar in aanrijding gekomen. Beide bestuurders zijn behandeld door de ambulancedienst. Een automobilist is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door de ravage die ontstond door het ongeval was het kruispunt bijna een uur afgesloten. De voertuigen raakten total loss en zijn door een berger opgehaald.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!