Home Evenement Hembrug Happening 2019 (fotoserie)

Hembrug Happening 2019 (fotoserie)

0
Hembrug Happening 2019 (fotoserie)
Vingerpop Lejo op het theaterplein - Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – Zondag werd de vijfde editie van het festival Hembrug Happening georganiseerd. Het Hembrugterrein stond in het teken van live muziek, workshops en lekker eten. Het barstte van de inspirerende en leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen konden timmeren, zelf verse pasta of een bananenwafel maken en genieten van het poppentheater met Lejo, bekend van Sesamstraat. Er waren diverse optredens, onder andere Hear Hear, KEES (Evelien Keesmaat, Winnaar van De Grote Prijs van Nederland) en The Tale Bones speelden op het hoofdpodium.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!