Bijrijder gewond bij botsing tussen auto en brommobiel

Bijrijder gewond bij botsing tussen auto en brommobiel - Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – Woensdagmiddag rond 14:00 uur is op de Wibautstraat de bijrijder van een brommobiel gewond geraakt. De brommobiel reed op het fietspad, toen een auto uit de zijstraat kwam. De bestuurder van de auto zag de brommobiel vermoedelijk over het hoofd, met een aanrijding tot gevolg. De bestuurders van de auto en de brommobiel raakten niet gewond. De bijrijder is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelTwee katten overleden bij brand Serooskerkestraat
Volgend artikelRia uit Assendelft wint 10.000 euro