Home 112 Auto brandt uit bij basisschool Kleurenpracht

Auto brandt uit bij basisschool Kleurenpracht

0
Auto brandt uit bij basisschool Kleurenpracht
Autobrand bij basisschool Kleurenpracht - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Dinsdagavond rond 22:30 uur is er brand ontstaan in een bestelbus aan de Klipperstraat. De bus stond naast basisschool Kleurenpracht geparkeerd. De school heeft vermoedelijk schade aan de gevel opgelopen, dit zal overdag verder worden onderzocht. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de bestelbus verloren ging. De forensische opsporing onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!