A8 richting Westzaan afgesloten na ongeval

A8 richting Westzaan afgesloten na ongeval - Foto: Pascal Fielmich

ZAANSTREEK – Donderdagochtend rond 11:45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A8. Ter hoogte van knooppunt Zaandam reed een automobilist met zijn auto tegen de vangrail en raakte hierbij gewond.

Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een mobiel medisch team, spoedden zich naar de plaats van het ongeval. Een traumahelikopter landde op de vluchtstrook. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege de inzet van de hulpdiensten en opruimwerkzaamheden werd de A8 in de richting van Westzaan volledig afgesloten. De auto raakte total loss en moest worden geborgen.

Vorig artikel12 bekeuringen voor negeren rood kruis na ongeval op A8
Volgend artikelBrand op zolder in woning Lijsterstraat