Automobilist ramt gevel na aanrijding in Wormerveer

Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

WORMERVEER – Op de Wandelweg in Wormerveer heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden, waarbij een auto tegen een gevel is gereden.

De hulpdiensten werden rond 08:40 uur opgeroepen, waarna de politie, ambulance en brandweer met spoed uitrukten. Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding, waarbij één van de betrokkene tegen een gevel is aangereden.

De bestuurder van de auto reed op de Wandelweg (N203) en kwam in botsing met een bestelbusje dat vanuit een zijstraat (Bankakade) de Wandelweg op wilde rijden. Door de aanrijding raakte de bestuurder van de auto de macht over het stuur kwijt en kwam met zijn voertuig tegen een gevel tot stilstand. Zoals het er nu naar uitziet is een voorrangsfout de oorzaak. Er raakte niemand gewond. Wel liepen beide voertuigen en het pand flinke schade op.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelNieuwe conservatoren bij het Zaans Museum
Volgend artikelWoningoverval in Assendelft; politie zoekt getuigen