Home Nieuws Echtpaar Amsen-Keek 65 jaar getrouwd (fotoserie)

Echtpaar Amsen-Keek 65 jaar getrouwd (fotoserie)

0
Echtpaar Amsen-Keek 65 jaar getrouwd (fotoserie)
Foto: Pascal Fielmich

WORMERVEER – Woensdag bezocht locoburgemeester van Zaanstad Hans Krieger het echtpaar Joop Amsen (90) en Bep Amsen-Keek (85) om ze namens het college van B&W te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk. Het echtpaar woont sinds de jaren ’90 in Wormerveer. Meneer en mevouw Amsen kregen tijdens hun huwelijk 6 kinderen en zijn opa en oma van 6 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. En er is een 7e achterkleinkind op komst, gefeliciteerd!

Hans Krieger, locoburgemeester van Zaanstad: “65 jaar getrouwd?? . . . . Wat een mijlpaal! Ik wens dit stel nog vele gelukkige jaren toe, samen met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.”

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!