Fietser raakt ernstig gewond bij val op Wandelweg

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WORMERVEER – In de nacht van zaterdag op zondag is rond 00:30 uur een fietser ernstig gewond geraakt. De fietser kwam, op de Wandelweg ter hoogte van de Bankakade, hard ten val en bleef daarna op straat liggen. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, spoedde zich naar de plaats van het ongeval. Een trauma-arts heeft het slachtoffer ter plekke verzorgd en is daarna met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelLintje voor brandweerman Bert van den Heerik
Volgend artikel[UPDATE] 38-jarige Amsterdammer aangehouden na vechtpartij in touringcar