Home 112 Hond gered van snikheet balkon Lijsterstraat

Hond gered van snikheet balkon Lijsterstraat

0
Hond gered van snikheet balkon Lijsterstraat
Hond gered van snikheet balkon Lijsterstraat - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WORMERVEER – Dinsdagmiddag rond 14:15 uur is de brandweer in actie gekomen op de Lijsterstraat om een hond van een balkon in de zon te redden. Met deze tropische temperaturen is het voor de hond levensgevaarlijk om langdurig in de hitte te zitten. Daar waren de politie en de dierenambulance het met elkaar over eens en besloten de hond naar beneden te laten halen. De politie zal in gesprek gaan met het baasje van de hond.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!