Motorrijder ernstig gewond na val op Prins Clausbrug

Motorrijder ernstig gewond na val op Prins Clausbrug - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio
WORMERVEER / WORMER – Zondagmiddag rond 15:00 uur is op de Ned Benedictweg (N514) een motorrijder ernstig gewond geraakt. Op de Prins Clausbrug tussen Wormerveer en Wormer kwam de motorrijder door nog onbekende oorzaak ten val. Vanwege de ernst van de verwondingen werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is na behandeling door het Mobiel Medisch Team met spoed, per ambulance, naar het ziekenhuis overgebracht.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelPersoon met scootmobiel te water aan de Middel
Volgend artikelWapens aangetroffen bij brand in caravan