Home Nieuws Intentieovereenkomst herontwikkeling Meneba ondertekend

Intentieovereenkomst herontwikkeling Meneba ondertekend

0
Intentieovereenkomst herontwikkeling Meneba ondertekend
Meneba aan de Noorddijk in Wormerveer - Foto: Gemeente Zaanstad

WORMERVEER – Gemeente Zaanstad en Waterland Real Estate hebben woensdagochtend een intentieovereenkomst ondertekend voor de herontwikkeling van Meneba. Namens de gemeente zette wethouder Gerard Ram (MAAK.Zaanstad) zijn handtekening. In de overeenkomst spraken de partijen af om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren en wie daarin een rol heeft.

Meneba aan de Noorddijk is een voormalig distributiecentrum voor graanproducten die tot het einde van dit jaar nog zeer beperkt in gebruik is. Bedoeling is de locatie te herontwikkelen tot een “Graanstadje” met ongeveer 550 woningen en 13.000m2 voorzieningen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!