Home 112 Drugswoning ontdekt na wateroverlast

Drugswoning ontdekt na wateroverlast

0
Drugswoning ontdekt na wateroverlast
Drugswoning ontdekt na wateroverlast - Foto: aangeleverd

WORMERVEER – Vrijdag is er op last van burgemeester Jan Hamming een drugswoning aan de Stationsstraat gesloten. Een melding van waterloverlast leidde tot de ontdekking van een hennepkwekerij met honderd planten in een appartement. De woning, onderdeel van een groter wooncomplex, werd niet bewoond en was alleen in gebruik als wietplantage. ‘Dit laat zien waarom dit soort drugscriminaliteit zo kwalijk is’, aldus de burgemeester van Zaanstad. ‘Niet alleen is er overlast voor omwonenden, maar bovendien wordt een goede woning onttrokken aan de woningmarkt.’ De woning is gesloten voor de duur van zes maanden.

Donderdag werden op last van burgemeester Hamming al drie drugspanden gesloten, waarvan ook één in Wormerveer en twee in Zaandam.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar (06) 30 550 075!