Home Agenda Westzaan in winterse sferen tijdens Winterfair

Westzaan in winterse sferen tijdens Winterfair

0
Westzaan in winterse sferen tijdens Winterfair
Foto: Pascal Fielmich

WESTZAAN – Een sprookjesachtig winters Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de Winterfair staat alles in het teken van Kerst, muziek en saamhorigheid. Er zijn ruim 60 standhouders en circa 10 foodtrucks aangevuld met muziek en leuke activiteiten.

Struin over de Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle, geniet van het lekkere eten bij verschillende foodstands en foodtrucks! In de verwarmde feesttent of in De Kazerne kun je een drankje nemen en genieten van live muziek, entertainment en muzikale optredens!

Tijdens de Winterfair zijn er diverse activiteiten. Zo is er voor de stoere mannen onder ons een wedstrijd ‘boomstamzagen’ en kan er genoten worden van een potje ‘spijkerslaan’. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Touwtje trekken, schminken, op de foto met de kerstman en er valt nog veel meer te beleven…

Westzaanse Winterfair

Datum en tijdstip: Zaterdag 14 december 2019, 16:00 – 22:00 uur
Locatie: Kerkbuurt, Lambert Meliszstraat en Zeilenmakersstraat, Westzaan

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!