Home 112 Gewonde bij aanrijding op Provincialeweg N246

Gewonde bij aanrijding op Provincialeweg N246

0
Gewonde bij aanrijding op Provincialeweg N246
Gewonde bij aanrijding op Provincialeweg N246 - Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

WESTZAAN – Woensdagochtend rond 10:30 uur zijn op de Provincialeweg N246 ter hoogte van de oprit naar de A8 twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een vrouw raakte daarbij dusdanig gewond dat ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. De andere automobilist kwam met de schrik vrij. De ravage zorgde ervoor dat de kruising N246-A8 werd afgesloten, omdat beide auto’s moeten worden geborgen. Hierdoor stond er een flinke file. Volgens een getuige waren de verkeerslichten buiten gebruik, hoewel anders 24 uur per dag deze verkeerslichten aan staan.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!