Westzaaner aangehouden na dodelijk ongeval in Beverwijk

Foto: Pascal Fielmich

Een inwoner van Westzaan is maandag aangehouden na een verkeersongeval waarbij een 69-jarige man uit Heemskerk om het leven kwam. Het ongeval vond rond 10:30 uur plaats op de rotonde van de Zeestraat met de Binnenduinrandweg (N197) in Beverwijk.

De 49-jarige automobilist uit Westzaan is na het ongeval overgebracht naar het ziekenhuis en daar voor verdere behandeling opgenomen. Hij is in het ziekenhuis aangehouden en in verzekering gesteld. Door Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een (technisch) onderzoek ingesteld.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelIdentificatie lichaam Leeghwaterweg laat op zich wachten
Volgend artikelSchoten gelost in de buurt van Groen van Prinstererstraat