Home Zaanstad Krommenie [UPDATE] Grote gaslekkage gestopt, 6 woningen ontruimd

[UPDATE] Grote gaslekkage gestopt, 6 woningen ontruimd

0
[UPDATE] Grote gaslekkage gestopt, 6 woningen ontruimd
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

KROMMENIE – Dinsdagochtend rond 09:15 uur is er een groot gaslek ontstaan op de kruising van de Neptuneslaan en de Militaireweg. Er zijn 167 woningen tijdelijk van het gas. 6 woningen zijn ontruimd, de bewoners worden opgevangen bij buurtcentrum De Pelikaan. De gaslekkage is inmiddels gestopt. Liander is nog enige tijd bezig met werkzaamheden.

De gasleiding werd bij grondwerkzaamheden geraakt. Het gas spoot geruime tijd met hoge druk uit de grond. De omgeving werd groot afgezet. Mogelijk zijn er ook kabels in de grond geraakt, meerdere buurtbewoners melden dat hun internetverbinding het niet doet.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!