Home Zaanstad Krommenie Luchtfoto: Plan Willis

Luchtfoto: Plan Willis

0
Luchtfoto: Plan Willis
Foto: Pascal Fielmich

KROMMENIE – Eind jaren zeventig waren er al plannen voor het gebied Willis, omsloten door de Vlusch, Uitweg, Taandijk, Noordervaartdijk en het Visserspad. Toentertijd werd om vele redenen afgezien van bebouwing. Pas midden jaren negentig is gestart met de ontwikkeling van het gebied, wat resulteerde in een wijk met ruim 750 woningen. De nieuwbouwwijk Willis kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan woningtypen. Op één appartementencomplex na is er geen hoogbouw. Gezien vanaf recreatie-heuvel ‘De Berg’ richting Krommeniedijk.

Haal nu de Zaanstreek in huis!

Bestel hier foto’s gemaakt door ‘Dit is de Zaanstreek’-fotograaf Pascal Fielmich. Er zijn diverse materialen en formaten beschikbaar.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!