Brutale diefstal bij makelaarskantoor Provincialeweg

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

KROMMENIE – Donderdagmiddag rond 16:00 uur is aan de Provincialeweg de telefoon van een medewerker van een makelaarskantoor gestolen door een onbekende man. De dief liep naar binnen, greep de telefoon van de toonbank en sloeg op de vlucht.

Volgens een medewerker van een ander filiaal van het makelaarsbedrijf zou de dader in een zilverkleurige BMW zijn komen aanrijden. Het slachtoffer was alleen aan het werk en de man liep direct door naar de toonbank waar hij de telefoon pakte en het op een lopen zette.

Volgens een woordvoerder van de politie is er nog niemand aangehouden.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikel[UPDATE] Woning in Zaandijk overvallen door drie mannen
Volgend artikel72e Assendelver Schapen- en Pinkenveiling