Home 112 Leerlingen Trias VMBO onwel na spuiten poederblusser

Leerlingen Trias VMBO onwel na spuiten poederblusser

0
Leerlingen Trias VMBO onwel na spuiten poederblusser
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

KROMMENIE – Donderdagochtend rond 11:15 uur is in een klas van het Trias VMBO –  vermoedelijk als grap – gespoten met een brandblusser, waardoor het hele klaslokaal onder de witte poeder kwam te zitten. Een aantal leerlingen kreeg hierdoor last met ademhalen, een droge keel en/of branderige ogen.

Drie politieauto’s en vier ambulances rukten uit naar de school aan de Saendelverlaan. Meerdere leerlingen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, voor zover bekend hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Wel is de volledige klas, in verband met schoonmaakwerkzaamheden, naar huis gestuurd.

[UPDATE] De identiteit van de leerlingen die verantwoordelijk waren voor deze actie is bekend en de school neemt ’gepaste maatregelen’.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!