Bestuurster raakt gewond bij ongeval Plutostraat

Bestuurster raakt gewond bij ongeval Plutostraat - Foto: Inter Visual Studio

KROMMENIE – Donderdagmiddag rond 17:15 uur is aan de Plutostraat een vrouw gewond geraakt toen zij met haar auto tegen een boom reed. Volgens getuigen zou ze per ongeluk het gaspedaal in plaats van de rem hebben ingetrapt. De bestuurster reed met haar auto over het voetpad, door een tuin, ramde een paal en kwam tegen een boom tot stilstand. Haar auto raakte hierbij zwaar beschadigd. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelOverval Ibis hotel Pieter Lieftinkweg
Volgend artikelWoning drie maanden dicht na aantreffen harddrugs