Home 112 Twee katten overleden bij brand Serooskerkestraat

Twee katten overleden bij brand Serooskerkestraat

0
Twee katten overleden bij brand Serooskerkestraat
Twee katten overleden bij brand Serooskerkestraat - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

KROMMENIE – Dinsdagavond is brand uitgebroken in een flat aan de Serooskerkestraat. De brandweer rukte rond 21:15 uur uit om de brand te bestrijden. De bewoner van het getroffen appartement is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis vanwege rookinhalatie. Bij de brand zijn twee katten omgekomen. De woningen aan hetzelfde portaal zijn ontruimd. De woning waar de brand woedde is helemaal uitgebrand en niet meer bewoonbaar.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!