Home 112 Automobilist gewond bij aanrijding Rosariumpark

Automobilist gewond bij aanrijding Rosariumpark

0
Automobilist gewond bij aanrijding Rosariumpark
Automobilist gewond bij aanrijding Rosariumpark - Foto: Inter Visual Studio

KROMMENIE – Vrijdagavond is bij een aanrijding tussen twee auto’s bij het Rosariumpark een automobilist gewond geraakt. De autobestuurder wilde vanaf de parkeerplaats achteruit wegrijden, maar zag daarbij een naderende auto over het hoofd. De twee auto’s botsten hard op elkaar. De bestuurder van de wegrijdende auto is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten flink beschadigd en moesten door een berger worden geborgen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!