Home 112 Auto verwoest door brand op de Eikelaan

Auto verwoest door brand op de Eikelaan

0
Auto verwoest door brand op de Eikelaan
Autobrand op het Durghorstplantsoen langs de Eikelaan - Foto: Sander Disselköter

KROMMENIE – In de nacht van zondag op maandag is rond 01:30 uur een auto in brand gevlogen. De auto stond geparkeerd op het Durghorstplantsoen langs de Eikelaan. Door de brand is het voertuig total loss geraakt. Het is nog onduidelijk hoe de brand precies is ontstaan. Bij de auto werd een veiligheidshamer gevonden, volgens een getuige is deze in beslag genomen. De politie houdt rekening met brandstichting en stelt een (technisch) onderzoek in.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!