Home Agenda Tropical TopSpin toernooi bij TV Westzijderveld

Tropical TopSpin toernooi bij TV Westzijderveld

0
Tropical TopSpin toernooi bij TV Westzijderveld
V.l.n.r. tennistrainer Davey Bergers, André van Beveren, Chris Schöbel en tennistrainer Wesley van Berkel - Foto: Pascal Fielmich

KOOG AAN DE ZAAN – Op het park van tennisvereniging Westzijderveld vindt zaterdag 18 juni 2022 de 37e editie van het TopSpin toernooi plaats.

“We kunnen eindelijk weer genieten van de spannendste, leukste en warmste partijen van het jaar. Zeker nu de coronamaatregelen achter ons liggen, verwachten we een gezellig en drukbezocht toernooi. Er worden weer honderden schitterende wedstrijden gespeeld met alle spanning die daarbij hoort”, aldus de organisatie.

Tropisch én sportief feestje

Zoals men van TV Westzijderveld gewend is maken zij er een sportief feest van. Alle avonden is het gezellig in het voor dit toernooi speciaal aangeklede clubgebouw en op de terrassen rond de zes tennisbanen. Op vrijdag 24 juni is er een tropisch feest met DJ Randy. De finales worden gespeeld op zondag 26 juni.

Eén van de andere hoogtepunten tijdens het TopSpin toernooi is op zaterdag 25 juni het in de Zaanstreek overbekende (gratis) eetfestijn. “Al zijn het er 300, wij maken het gewoon!”, luidt het motto van de kookploeg.

Het TopSpin toernooi is een KNLTB goedgekeurd toernooi en telt mee voor de MASTERS. Alle actuele toernooi-informatie is te vinden op de Facebook-pagina, Instagram en website van TV Westzijderveld. De inschrijftermijn is verlengd tot en met vrijdag 10 juni!

Schrijf je nu in voor enkel, dubbel en/of gemengd in de categorieën DE, DD, HE, HD, GD (ratings 3 tot en met 9) op www.toernooi.nl!