[UPDATE] Zeven aanhoudingen na schietincident in trein

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN – De politie heeft dinsdagochtend zeven aanhoudingen verricht na een schietincident in een trein en op het perron bij station Koog aan de Zaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.

Rond 09:40 uur kreeg de politie een melding van een conflict tussen meerdere personen in de trein. Hierbij zou mogelijk zijn geschoten. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan en hebben zeven personen aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Zaanstad, een 16-jarige jongen uit ter Apel, een 16-jarige jongen uit Zaandijk, een 16-jarig meisje van Koog aan de Zaan, een 15-jarige jongen uit Zaandam, een 17-jarige jongen uit Zaanstad en een verdachte met onbekende leeftijd/woonplaats. Zij zijn overgebracht naar politiebureau voor verhoor.

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek naar het incident in de trein en heeft al meerdere getuigen gesproken. Om een volledig beeld te krijgen van wat zich in de trein heeft afgespeeld komt de recherche graag in contact met andere getuigen die zij nog niet hebben gesproken. Heeft u iets gehoord of gezien? Of heeft u op een andere manier meer informatie over dit incident?  Neem dan gelieve contact op met de politie in Zaandijk via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelMan (22) uit Assendelft door geweld om het leven gebracht
Volgend artikelAutomobiliste raakt ernstig gewond bij botsing in Zaandam