Vrouw (93) slachtoffer van oplichter in Koog aan de Zaan

KOOG AAN DE ZAAN – Donderdagavond is een 93-jarige vrouw uit Koog aan de Zaan het slachtoffer geworden van een oplichter.

Rond 17:25 uur werd er aangebeld bij de woning van de vrouw. Toen zij open deed, liep er meteen een man naar binnen die aangaf van de verzekering te zijn. De overdonderde vrouw moest de sieraden die zij droeg afdoen, omdat hij de nummers van de twee gouden ringen en de gouden ketting moest controleren. Toen de man de sieraden in handen had, ging hij er met een smoes weer vandoor. Toen de politie werd gewaarschuwd was de man al verdwenen.

De politie roept getuigen en eventuele andere slachtoffers van de man op om zich te melden via 0900-8844.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!